Open waterpolotraining bij De Plas

Nieuwkoop – Zwemvereniging de Plas uit Nieuwkoop houdt op woensdag 4 en 11 april gratis open waterpolotrainingen voor de jeugd.

Er wordt op deze dagen een gevarieerde training georganiseerd waarin je kennis maakt met alle facetten van de waterpolosport. Leden van De Plas leggen belangstellenden uit hoe je met de bal moet zwemmen en hoe je moet gooien en vangen. Verder oefenen ze wat leuke spelvormen en leer je wat waterpolo is. Zwembroek/zwempak meenemen dus!
Jongens en meisjes met zwemdiploma A, tussen 7 en 14 jaar zijn welkom om mee te training. De ontvangst is om 17.25 uur en de start is om 17.30 uur, de training duurt tot 18.30 uur. Ouders zijn natuurlijk ook welkom om te kijken hoe het gaat.
Je hoeft je niet aan te melden je kan gewoon naar Zwembad de Wel in Nieuwkoop (Julianalaan 1a, Nieuwkoop) komen en meedoen. Bij de balie is de ontvangst en krijgt je uitleg.
Ga voor meer informatie over de vereniging naar www.zvdeplas.nl
Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Frank Oppelaar (06-23589286), of een e-mail sturen naar polojeugd@zvdeplas.nl