Openlucht dienst : Met vallen en opstaan

Woerdense Verlaat – De Zending en Evangelisatie commissie van Woerdense Verlaat nodigt iedereen uit voor de Openluchtdienst op maandag 21 mei, 2e Pinksterdag.

Leden van Miracles uit Linschoten

De muziek wordt verzorgd door de band Miracles uit Linschoten. De muzikanten spelen op diverse instrumenten en u kunt dat beluisteren en zelf mee komen zingen.

Dominee Jan Willem van Dijk komt vertellen over het thema: “Geloven met Vallen en Opstaan”. Het plaatje wat daarbij hoort is een verrekijker. Benieuwd wat dat ermee te maken heeft?

Er zijn voldoende stoelen om te zitten op het kerkplein voor de Schutse te Woerdense Verlaat. Kom het zelf meemaken, de dienst begint om 10.00 uur. Bij minder goed weer zal de dienst WEL doorgaan maar in het kerkgebouw.

De band Miracles zal ook voorafgaand aan de dienst van zich laten horen.  Voor de kinderen is er na afloop een verrassing, voor alle andere bezoekers is er koffie/thee en limonade en wat lekkers.

Tijdens de dienst zal er gecollecteerd worden voor zendingsjaarproject Mother’s Union in Rwanda. Vanuit de Protestantse Gemeente Zevenhoven en de Gereformeerde Kerk van Woerdense Verlaat zijn Rik en Caroline uitgezonden naar Kamembe, een plaats in het zuidwesten van Rwanda, om hun theologische en orthopedagogische kennis en ervaring in te zetten voor het Koninkrijk van God. Dit doen zij samen met de Anglicaanse kerk in het bisdom Cyangugu.

Zie voor meer info: https://www.gzb.nl/zendingswerkers/rik-en-caroline-mager/home?user_id=1019243