Operatie Piccolo op 12, 13 en 14 oktober

Langeraar – Toneelvereniging Piccolo viert dit jaar het 35 jarig bestaan. Het zevende lustrum wordt gevierd met de uitvoering van “Operatie Piccolo”, een toneelstuk dat speciaal voor Piccolo geschreven is door Anke Steffers.

Oefenavond bij Piccolo

Korte inhoud

De gemeente Nieuwkoop moet bezuinigen en past daarom het subsidiebeleid aan. Dit heeft grote gevolgen voor alle Nieuwkoopse verenigingen, maar vooral voor jeugdhonk Piccolo. Wethouder Annabella Dribbel stelt wel erg hoge eisen aan het jeugdhonk, willen zij nog voor de broodnodige subsidie in aanmerking komen.
Als het jeugdhonk dreigt te sluiten, bedenken de jongeren een “perfect plan” om dit te verhinderen….
Een plan waar nog lang over gesproken zal worden in het dorp!

Het stuk staat op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondagmiddag 14 oktober op de planken in Partycentrum Parola te Langeraar.  Langeraarseweg 37. De entree is € 6,00 voor volwassenen en voor kinderen t/m 12 jaar € 4,00. Aanvang vrijdag en zaterdag 20.15 uur en zondag 14.00 uur.

Nieuwe spelers

Altijd al op het toneel willen staan en/of willen meespelen? Kom vrijblijvend kijken tijdens één van de oefenavonden of meld u aan bij één van de spelers. Ook jeugdleden (12-16 jaar) zijn welkom. Aanmelden kan via info@piccolotoneel.nl of kijk op de website www.piccolotoneel.nl