Oude gsm voor goed doel via Bakker en De Vos

Nieuwkoop – Sinds enkele weken staat er in de wachtkamer van Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid in Nieuwkoop een inzamel box voor oude mobieltjes ten behoeve van de Stichting Kanjer Wens.

Kanjer wens logo

De fysiotherapiepraktijk is tot dit initiatief gestimuleerd door de actie van Justin Hoogervorst(8) uit Zevenhoven en wil hem op deze manier helpen om zoveel mogelijk lege cartridges en oude, eventueel kapotte, mobieltjes in te zamelen.

De stichting Kanjer Wens zet zich in om wensen te vervullen van (ernstig) zieke kinderen of kinderen die (ernstig) ziek zijn geweest. Deze kinderen “vergeten” nog weleens dat ze ook gewoon kind zijn en door de wens van het kind te vervullen wordt ervoor gezorgd dat ze het ziek zijn even kunnen vergeten. Stichting Kanjer Wens werkt alleen met vrijwilligers; elke binnengekomen euro is voor het goede doel en gaat dus niet op aan directie- of loonkosten.

Bedrijven kunnen de actie op verschillende manieren ondersteunen en één van de mogelijkheden hiervoor is dus het inzamelen van oude mobieltjes en cartridges. Dus hierbij de oproep om uw oude mobieltjes en leg cartridges in te leveren bij Bakker & De Vos, Vijverhof 1 in Nieuwkoop.

Uiteraard kunt u de spullen ook langsbrengen bij Justin, Jacob v/d damstraat 15, 2435 WJ Zevenhoven. Dan wel graag even vooraf contact opnemen via justin@kanjerwens.nl of WhatsApp 06-14922521. Meer informatie vindt u op https://kanjerwens.nl/