Overzicht zaterdagvoetbal 13 oktober

De vierde speelronde leverde enkele verrassingen op, maar ook resultaten die geen verbazing mogen wekken. Een overzicht:

In 2C ging TAVV hard onderuit in eigen huis tegen promovendus Soccer Boys: 0-4.

Nieuwkoop begon als lijstaanvoerder van 3A aan de wedstrijd tegen het onderaan staande Blauw Zwart. Met de staart tussen de benen konden de Nieuwkopers huiswaarts keren: 3-1.

In dezelfde klasse leed NSV’46 de vierde nederlaag van dit seizoen in en tegen Sporting Leiden in een doelpuntrijk duel: 4-3.

Aarlanderveen had dezelfde status en opdracht als Nieuwkoop. In tegenstelling tot de platvissen slaagden de groenwitten er wél in de ongeslagen status te behouden in 4A. Roodenburg werd met vier doelpunten verschil overklast, keurig verdeeld over beide helften: 0-4.

Zevenhoven toonde veerkracht in Koudekerk. Een 3-1 achterstand werd bijgehaald zodat de geelroden een knap bevochten punt overhielden in het duel met de tegenstander, die nog zonder puntverlies was: 3-3.

Sportief speelde de kater van vorige week van zich af en wist VEP op 1-1 te houden in 4B. Hiermee behouden de bespelers van het Govert van Tilburg Sportpark hun ongeslagen status in eigen huis.

Standen volgen later…

 

Meer over: