Overzicht zaterdagvoetbal 6 oktober

Nieuwkoop – Drie nederlagen en drie overwinningen is de oogst van dit weekend van “onze” zes clubs op de zaterdag. Met twee koplopers van deze zes ziet het er gunstig uit, daar waar er één team op de laatste plaats terug te vinden is. Een overzicht:

TAVV is er niet in geslaagd in de tweede klasse C om de punten richting Ter Aar te brengen. In en tegen Voorschoten werd een 2-0 nederlaag geleden, waardoor de thuisclub naast de Aardammers op de ranglijst komt te staan.

In 3A hebben we twee ploegen: SV Nieuwkoop en NSV’46. Een groter contrast kun je niet bedenken. Degradant Nieuwkoop won tot nu toe al zijn wedstrijden en nu eens met ruime cijfers: 7-0 tegen DWO. De tegenstander van… NSV ’46 van vorige week. De promovendus zit in zwaar weer. Tegen het eveneens nog puntloze CVC Reeuwijk werd op eigen veld verloren: 2-4. SV Nieuwkoop is door deze uitslag op doelsaldo de lijstaanvoerder, daar waar de Noordenaren de rijen sluiten.

In de vierde klasse A kwam de suprematie van SV Aarlanderveen in uiting in de score: 4-0. Hierdoor zijn de groenwitten nog zonder puntenverlies. Zevenhoven deed goede zaken door Meerburg terug te wijzen. De mannen van Snaterse staan na drie ronden op zes punten.

De Rijnstreek bleek in 4B voor VV Sportief een niet te nemen hindernis: 3-2. Het betekende de eerste drie punten voor de Nieuwerbrugse formatie na twee kleine nederlagen. Sportief blijft op drie punten staan, maar wel met een positief doelsaldo van 9-6.

Meer over: