Pepernotengoud voor De Zevensprong

Nieuwveen/Zevenhoven – De recreatiemeisjes van gymvereniging De Zevensprong hebben zaterdag 26 november de eerste prijs behaald in de Pepernotenwedstrijd. Ook de jongens deden het niet slecht.

 

Aan deze regionale wedstrijd deden in totaal hebben 159 jongens en meisjes mee. De Zevensprong streed met 1 jongens- en 1 meisjesgroep mee in de jongste en grootste categorie, meer dan 70 kinderen in 14 groepjes. Er werd gesprongen op lange mat, trampoline, trampoline kast en plank kast en het groepsresultaat telde. In een bomvolle Ringkant zagen de de toeschouwers de kinderen in een vrolijke, maar chaotische wedstrijd, omdat meerdere Zwarte Pieten de wedstrijd op z’n kop zetten.
De jongens van De Zevensprong trainen pas 2 maanden en wisten keurig vijfde te worden. De meisjes wonnen het goud voor twee groepen van Kwiek, die zilver en brons wonnen.

Nieuwe leden

Er is overigens nog ruimte voor nieuwe Turn Fun leden op zaterdagochtend. Om 08.30 uur jongens en vanaf 09.30 uur meisjes. Meer info via  info@gymdezevensprong.nl of 06 239 74 660.