Personal Training, ook voor u

Nieuwkoop – Sporten is noodzakelijk voor een gezonde leefstijl! Dat weet u ongetwijfeld. Toch is het vaak moeilijk om dit in de praktijk te realiseren. De (sport)fysiotherapeut kan u daarbij helpen.

PT 4

Naast de reguliere FysioSport mogelijkheden bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, is namelijk nu ook Personal training mogelijk. Samen met de zeer gemotiveerde (sport)fysiotherapeut stelt u de doelen samen en kiest u op welke manier u hier naartoe wilt werken. Dat kan via training in de fitness zaal maar een deel van de training kan ook buiten plaatsvinden of bijvoorbeeld in het zwembad.

Heeft u zo’n stok achter de deur nodig ter motivatie en om tot regelmatig trainen te komen en is sporten in een groep niet iets waar u veel voor voelt? Dan is Personal training wellicht voor u een goede optie. Samen met de begeleidend (sport)fysiotherapeut gaat u het trainingstraject in. De begeleider ondersteunt en stimuleert u voortdurend op weg naar de vooraf vastgestelde trainingsdoelen. Uiteraard is het hard werken maar met de enthousiaste begeleiding is dit veel beter te doen dan op eigen houtje.

Interesse? Maak een afspraak met één van de (sport)fysiotherapeuten van Bakker & De Vos en kijk of Personal training iets voor u is. Een afspraak maken kan via de mail: info@bakkerendevos.nl , per telefoon: 0172-575261 of gewoon, door binnen te lopen op de Vijverhof 1 in Nieuwkoop.