Politieke Praat met NN op lokale radio

Nieuwkoop – In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 is vrijdag 2 februari de politieke partij Natuurlijk Nieuwkoop te gast in Politieke Praat.

RTV Lokaal en RTV Hollands Midden organiseren een aantal radio-uitzendingen en politieke debatten in de opmaat naar de verkiezingen van 21 maart.

Vrijdag 2 februari is de derde radio-uitzending van Politieke Praat. Tussen 19.00 en 21.00 uur zijn dan leden van Natuurlijk Nieuwkoop te gast. In de studio aan de Oostkanaalweg praten zij met gespreksleider Peter Vos. De partij mag zich voorstellen, er wordt naar het verkiezingsprogramma gekeken en natuurlijk wordt er ook even omgekeken. Ook leerlingen van het Ashram College zijn in de studio om mee te doen in het gesprek, want via school zijn zij bezig met hun project “media”.

Het programma Politieke Praat is op wisselende dagen. Na twee keer op woensdag (CDA en VVD) nu een keer op vrijdag. In verband met raadsvergaderingen verschuift de dag van uitzending wel eens. Via RTV Hollands Midden is de uitzending terug te luisteren.
Na NN volgen nog SGP/CU, SBN en D66 en aansluitend zijn er drie debatten, die geleid worden door Joep Derksen en Peter Vos.
Op 28 februari is er een debat in De Vlinder (Ter Aar), op 7 maart in Kaleidoskoop (Nieuwkoop) en op 13 maart in ‘t Trefpunt (Zevenhoven).
Deze debatten zijn live op de radio te volgen, maar dan is ook publiek welkom op de verschillende locaties.