Politieke Praat met SBN

Nieuwkoop – In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2018 organiseren RTV Lokaal en RTV Hollands Midden een aantal radio-uitzendingen en politieke debatten.

Woensdag 14 februari is de vijfde radio-uitzending van Politieke Praat. Tussen 19.00 en 21.00 uur is dan Samen Beter Nieuwkoop (SBN) als vijfde partij aan de beurt. In de studio aan de Oostkanaalweg praten de lokale politici (en eventuele kandidaten) met gespreksleider  Peter Vos. De partij mag zich voorstellen, er wordt naar het verkiezingsprogramma gekeken en natuurlijk wordt er ook even omgekeken.

Het programma Politieke Praat is op wisselende dagen. D66 is de laatste partij (donderdag 22 februari). Na alle solo-uitzendingen volgens drie debatten, die geleid worden door Joep Derksen en Peter Vos.
Op 28 februari is er een debat in De Vlinder (Ter Aar), op 7 maart in Kaleidoskoop (Nieuwkoop) en op 13 maart in ‘t Trefpunt (Zevenhoven).
Deze debatten zijn live op de radio te volgen, maar dan is echter ook publiek welkom op de verschillende locaties. Op 21 maart is vanaf 21.30 uur een rechtstreekse uitzending met verkiezingsuitslagen vanuit het gemeentehuis in Nieuwveen.