Pracht en praal

Hebben jullie gekeken naar het huwelijk van het jaar?

Een oprijlaan van 2 km, een 7 eeuwen oud kasteel met eigen chapel. Het was een beetje “aapjes” kijken naar al die dames met malle hoedjes en soldaten in rare tenues. De bruidegom zag er ook uit als een ouderwetse schoorsteenveger. Verder veel soapsterren gezien en sterren van de Windsors en Stuarts die zelf van hun huwelijk een soap hebben gemaakt. Voorgangers die het over vlammend liefdesvuur hadden. Er stond er eentje zo met zijn armen te zwaaien dat de kaarsen wapperden. Risico vol omdat zo’n oud gebouw in de fik kan vliegen. Er zat ook een pianist/zanger in het publiek die bij een andere gelegenheid zong over de candle in the wind. Verder was er steeds reclame voor nespresso en voor football.

Maar gelukkig liepen er wel 6 Amerigo’s voor de koets, ja die van onze Sinterklaas. Van Good Old Bles was geen spoor te bekennen. Verder waren er ook genoeg ruiters om een vossenjacht mee te houden, dus onze royalty verslaggever Rekel was er niet.

Aapje heeft nog wel last van zijn armen want 2 km van boom tot boom slingeren is zwaar als je in Raarmeer dat nooit hoeft te doen.

Aapje