Puntjes op de i Aardamseweg

Ter Aar – Aannemer Bunnik Groep komt maandag 20 november nog even terug op de Aardamseweg in Ter Aar, zo staat op de gemeentelijk website te lezen.

wegwerk

Op de kruising Aardamseweg/Vosholstraat/Essenlaan worden een aantal aanpassingen gedaan: De paaltjes aan de kant van de Vosholstraat vervangt men voor hogere paaltjes met kettingen tussenin. Er wordt extra belijning aangebracht en een aantal borden vervangt men.

Door deze aanpassingen vallen de zebrapaden beter op en is het voor verkeer duidelijker wat hun plek op de weg is. Ook loopt de aannemer de hele Aardamseweg nog even na en herstelt waar nodig.

Groen wordt aangeplant

Tot slot moet het groen langs de weg nog geplant worden. Hiermee is gewacht tot het plantseizoen. Eind november start Bunnik Groep met het planten van bomen en ander groen.

Snelheid omlaag

Om te bekijken of de snelheid omlaag is gegaan op de Aardamseweg heeft men voor en na de werkzaamheden snelheidsmetingen gedaan. Voor de werkzaamheden reed men ongeveer 44 km/uur en na de werkzaamheden is dat gezakt naar 37 km/uur.