Raar m/w eer Nieuws

Raarmeer haalde het Nieuws met raarweer.


Er viel 130 mm regen in Raarmeer. Straten blank, tunnels onder water. Blikseminslagen, hilarisch in de brandweer kazerne van Aarlanderveen. Gelukkig niet in de molens die hard nodig waren om te pompen. Stel je voor dat de plas buiten zijn oevers was getreden, dan waren de otters ontsnapt.
De politie had dan met de nieuwe boot ( iets te breed uitgevallen )door de straten gepatrouilleerd op zoek naar onze eigen Loch Raarmeer, hij moet er zijn maar je ziet hem niet. O, nee het viel samen met de staking van de politie, dus geen zoek tocht. Wel zoeken naar ontsnapte Armeense kinderen, geen zoektocht naar ING directeuren die slechts 750 mln. boete moeten betalen voor onoplettende witwas praktijken. Raar dat je het nieuws door elkaar begint te halen.
Gelukkig gaat de Raad van Raarmeer weer beginnen en dat is overzichtelijk. Geen Trump-achtige zaken, geen liefdesaffaires, gewoon lekker dorps en gezapig. De braderie met mannen in witte pakken ( geen asbest) en het Torenschudders vuurwerk zijn geweest. Terug bij orde en regelmaat, gewoon lekker toch?

Aapje