Raarmeer “will be great again”

Aapje gaat de politiek opschudden, tijd voor gezond eigen belang.

Aapje en korrels
Mister Trump geeft ons inspiratie, laten we beginnen met ons haar.  Alle kappers worden bijgeschoold om het kapsel van Trump te kunnen knippen en föhnen. Kale mannen kunnen een gratis Trump pruik afhalen bij het Klant Contact Centrum van de gemeente. Het glazen plafond wordt gewoon dichtgemaakt, dus we hebben straks 21 mannen in de Raad met een Trump look.

Die beslissen dat er een muur komt tussen Raarmeer en de rest van de wereld. Heerlijk met ons zelf bezig zijn.  We halen weer werkgelegenheid terug naar Raarmeer, zoals de conserven- en inmaak industrie en de visserij in onze plassen. Eigen energie voorziening door een nieuwe techniek van turfwinning. Herinvoeren van het Raarmeerder volkslied. Verbetering van de infrastructuur, door tunnels onder de plassen voor een kortere doorsteek i.p.v. omrijden.

Stoppen met het gedoe van Natuur Clubs. Laat de natuur maar voor zichzelf zorgen. Op een aanvraag voor levensbeëindiging staat de doodstraf. Elke man krijgt een kat om de dwang om naar een pussy te grijpen in goede banen te leiden. Opzeggen van de handelsverdragen met het Groene Hart.

Toeristen worden gecheckt op hun geloof. Het dragen van wapens voor inwoners wordt gestimuleerd en ze kunnen zonder vergunning worden afgehaald bij onze smederijen. In plaats van hoge windmolens komen er torenflats annex wolkenkrabbers, deze hebben bovenin grote opvangruimtes voor het geval toch die veendijkjes dreigen door te breken.

U vindt dit maar raar, tja een kwestie van wennen.

Aapje