Record aantal bezoeker voor SterrenGala

Marco de Hollander kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Hollandse ‘SterrenGala 2018’. Met een record aantal verkochte kaarten stonden zaterdag 27 oktober de grootste artiesten op het podium van de compleet uitverkochte sportcentrum Nieuwkoop . Het publiek kwam uit het gehele land en de touringcars stonden rijen dik voor het complex.

Presentator Elmar Bus presenteerde op eigen professionele manier het gala. Marco de Hollander beet het spits af met een geweldig optreden. Vervolgens was het de beurt aan Johan Heuser en Mieke. Hun hits werden door iedereen meegezongen. Daarna was het wederom aan gastheer Marco de Hollander die de bühne betrad om liedjes van zijn nieuwste album te zingen. Hij had ook een primeur voor de fans “In 2019 ga ik een groots concert geven in de kerk van Schiedam, Marco bij Kaarslicht” aldus de trotse De Hollander.
Er volgde geweldige optredens van Ronnie Tober, Vinzzent en Erna Temming. Het publiek genoot zichtbaar! Rond 23.00 uur gaf Marco de Hollander zelf een mini concert.
Het lukte Marco zelf om de zaal compleet op zijn kop te zetten, en het sportcentrum veranderden in één feestende massa!
Klapstuk van de avond was Jannes. Jannes kwam in een warm bad terecht, het publiek zong uitbundig mee met zijn grote hits.
Na afloop was Marco maar wat trots op het geslaagde gala. “Het was fantastisch. Al mijn collega’s die hier hebben gestraald en de overweldigende reacties van het publiek. Ik ben super blij!”. Volgens Marco de Hollander is het Sterrengala voor iedereen steevast een hoogtepunt.
“Ieder jaar proberen we er weer een feest van te maken en dat is ook dit jaar weer gelukt, op naar 2019!”