Recordaantal standhouders Langeraarse Braderie

Langeraar – Zaterdag 10 september vindt de braderie in Langeraar plaats. Op de Braderie staan dit jaar maar liefst 150 stands. Vele nieuwe standhouders staan te trappelen om u kennis te laten maken met hun producten. Er zijn luchtkussens, je kunt paardrijden, en er zijn podia met muziek. Bij het podium bij het kerkplein zijn er dansoptredens en bingo. Ook is er straattheater, er loopt bijvoorbeeld een gigantische kleurrijke struisvogel tussen het publiek door. Ook kan men op de foto met een gigantische uil.

Duurzaamheidsplein

De jaarlijkse braderie in Langeraar wordt uitgebreid met een duurzaamheidsplein. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema in onze maatschappij, maar wat is duurzaamheid nu precies en wat kan en moet je ermee?

Dorps barbecue

Ook dit jaar organiseren we in samenwerking met Partycentrum Parola een unieke Dorps barbecue. Na afloop van de braderie om 17 uur wordt er bij Parola een Mega Barbecue aangestoken waarvan iedereen kan mee eten. Natuurlijk is er ook een muzikale omlijsting, de Rock Cover Band “Shitt Happens” zorgt voor een uitstekende sfeer. Kaarten voor deze dorpsbarbecue zijn te verkrijgen bij de gemakswinkel en Parola

Monumentendag

Op deze monumentendag staan de deuren van de H. Adrianuskerk weer wagenwijd open en is van 10.00 uur tot 16.00 uur te bezoeken. Rond de klok van 11.30 uur zal het jongerenkoor “Spirit” een aantal liederen zingen. Het orgel (uit 1875) zal worden bespeeld van 10.00 uur tot 11.15 uur en van 14.00 uur tot 15.15 uur. In de expositieruimte zijn voorwerpen uitgestald die normaal in de kluis worden opgeborgen. Zeker de moeite waard om ze te bezichtigen. Voor de kinderen is er een fotospeurtocht en kunnen ze een kleurplaat inkleuren.  Mocht u een wandeling willen maken in het Adrianusbos dan zijn vrijwilligers aanwezig die u het een en ander kunnen uitleggen over het onderhoud en aanplant van het bos.

Alle reden om op 10 september een bezoek te brengen aan de braderie.

Openingsavond Langeraarse Braderie met Pannenkoekenwedstrijd en de band DAKKERAF

Op vrijdagavond 9 september is de openingsavond van de braderie. 

We starten om 17:30 uur met de Pannenkoekenwedstrijd, maar er is een avondvullend programma; Popkoor Happiness zal optreden, verkiezing verenigingsman/vrouw van Langeraar en live Muziek van de band DAKKERAF.

Pannenkoekenwedstrijd

Nieuw dit jaar een knotsgekke Pannenkoekenwedstrijd, wie eet de meeste pannenkoeken in 20 minuten? Er wordt gestreden in 3 leeftijdscategorieën 4-10 / 11–17 / 18-104 jaar. Aanmelden kan via info@partycentrumparola.nl , de deelname is kosteloos.

Verenigingsman/vrouw van Langeraar

Traditioneel wordt op de openingsavond van de braderie de verenigingsman of vrouw van Langeraar gekozen. Dit jaar kan iedereen op de avond nog meestemmen op een van de kandidaten voor de titel.

DAKKERAF

De openingsavond zal in stijl afgesloten worden met een live band: DAKKERAF

Van Engelstalige rock naar heerlijke Nederpop, van toen naar nu en van lekker swingen naar gezellig meezingen. 3 Mannen, 3 stemmen, 3 instrumenten, de nodige humor en nog meer energie blijkt ruim voldoende voor een aanstekelijk muzikaal feest der herkenning. DAKKERAF staat voor feestplezier

Het is gratis entree deze avond, dus komt dat zien!

Meer informatie op www.braderielangeraar.nl

braderie-langeraar-logo