René Froger bij jubileum Jostiband

Nieuwkoop/Amsterdam – Nog maar één week te gaan…de nieuwe gastartiest is bekend: René Froger treedt samen op met het Jostiband Orkest op 5 september in Ziggo Dome. René stond hoog op de artiestenlijst van de Jostibandleden. ”Ik vind het zo leuk dat René wil meedoen. In 2004 hebben we al eens met hem mogen optreden tijdens het Oranjeconcert. Nu weer! Ik kijk er naar uit. René vindt het fantastisch dat hij het nummer ‘Bloed, Zweet en Tranen’ mag zingen met ons, aldus Jostibandlid Inge. 

Uitdaging

De leden van de Jostiband zijn samen met de collega-cliënten van Ipse de Bruggen zelf in de regie voor het uit komen van hun droom om in het uitverkochte Ziggo Dome te spelen. Van sponsoring tot catering, van decorontwerp tot artiesten benaderen. Cliënten en begeleiders nemen de uitdaging aan om echt het onderste uit de kan te halen als het gaat om het aanspreken en wakker schudden van alle talenten en vaardigheden die bij alle cliënten aanwezig zijn. Ipse de Bruggen volgt daarmee de maatschappelijke trend waarin er steeds meer gefocust wordt op wat mensen wel kunnen in plaats van op hun beperking. Ook René vindt het fantastisch dat er wordt gekeken naar wat cliënten wel kunnen. “Beperkingen maak je zelf! De Jostiband laat zien dat ze door inzet en toewijding iedere keer een stuk verder komen. Zelfs helemaal tot in de ZiggoDome”.
Ipse de Bruggen
De Jostiband is onderdeel van Ipse de Bruggen, een zorgorganisatie voor 5.000 mensen met een (licht) verstandelijke of meervoudige beperking. Met het unieke jubileumfeest van het Jostiband Orkest wil Ipse de Bruggen de wereld laten zien waar mensen met een verstandelijke beperking toe in staat zijn. Welke mooie dingen zij zelf kunnen organiseren, ontwikkelen en maken. En dat ze een vanzelfsprekend deel uitmaken van de samenleving. Het ultieme bewijs hiervoor is het organiseren van een concert in de Ziggo Dome te Amsterdam!

670ed141-b654-4dc2-9575-1f9cc024d965