Savannah en The Wieners op Regthuysplein

Nieuwkoop – Twee meer dan gelouterde bands, die hun sporen allang hebben verdiend staan zondag middag 19 augustus vanaf 14.00 uur op het Regthuysplein.

Savannah en The Wieners treden met grote regelmaat op in de Nederlandse theaters, maar ook op podia in geheel Europa. Deze bands laten dan ook ieder in hun eigen genre de fifties en sixties herleven!Countryband Savannah zal zoals ieder jaar de heerlijkste country songs ten gehore brengen en Rock&Roll band The Wieners zal je laten swingen op muziek van Elvis Presly, Buddy Holly en vele anderen.
Beer Burgers en American Food
De slogan van dit evenement is Beer, Burgers, American food, wat dan ook op het ruime terras kan worden genuttigd. Voor de kids is er een luchtkussen en schminken, om het geheel compleet te maken is er ook een Fifties markt en American Classic Cars.
Zaterdag
Ook de dag ervoor, zaterdag 18 augustus is er muzikaal vertier op het Regthuyslein. Vanaf 16:00 uur start de Tribute Night en zullen de jongens van Up Around The Band het beste van CCR spelen. Daarnaast is er nog een speciale support act. Het laatste optreden van zaterdagavond 18 augustus is van één van de beste Status Quo Tribute bands van de Benelux: Whatever You Want.
En wat we al eerder zeiden: Zondag 19 augustus vanaf 14:00 uur Is het Country en Rock&Roll wat de torenklok slaat.

Op beide dagen is de toegang geheel gratis.