Shockwave.nl hoofdsponsor golftoernooi

Nieuwveen – Stephan Rayer van Shockwave.nl en Rob Schroen manager Golf- en Countryclub Liemeer, plaatsten op 18 juli een handtekening onder een tweejarig sponsorcontract voor het topamateur golftoernooi het Shockwave Liemeer Open.

Op de foto staat links Stephan Rayer en rechts Rob Schroen

Op de foto staat links Stephan Rayer en rechts Rob Schroen

Hoofdsponsor Shockwave.nl

Shockwave.nl is  één van de meest toonaangevende zorgorganisatie binnen Nederland door autoriteit en expert te zijn op het gebied van chronische spier- en peesaandoeningen. Een bezoek aan een shockwavecenter is een beleving van kwaliteit en professionaliteit.

Een tennis- of golfelleboog, hielspoor, achillespees, kniepijn of schouderklachten al dan niet met verkalking zijn vervelende en vaak beperkende aandoeningen. Ook na diverse behandelmethoden houden de klachten in veel gevallen aan. Als uiterste behandeling lijkt een operatie dan de enige optie. Shockwave.nl heeft echter nog een optie om aan te bieden in de vorm van schokgolftherapie, kortweg Shockwave.

Zesde editie van dit top-toernooi

Bij Golf- & Countryclub Liemeer wordt zondag 18 september 2016 de zesde editie van het Shockwave Liemeer Open gespeeld. Voor deze prestigieuze strokeplay-wedstrijd nodigen wij de amateurtop van Nederland uit om naar de mooiste baan in het Groene Hart te komen.

Spelers van 22 jaar en ouder kunnen zich voor het toernooi inschrijven, waarbij de maximale handicap voor de dames 12 is en voor de heren 10.

The Black Jacket

Aan Marcel Roelofsma van Golfvereniging Leeuwenbergh, winnaar van de “Black jacket” in  2014 en  2015, de schone taak zijn titel te verdedigen. Hij zei na afloop van de vijfde editie in 2015: Dit is een mooie baan en ik speel hier altijd goed. ‘Ik heb genoten van deze wedstrijd, die zo professioneel is georganiseerd. Daarvan zijn er in Nederland niet veel.”

Overige sponsoren

Dankzij de hoofdsponsor Shockwave.nl en overig sponsoren is er  weer een prachtig prijzenpakket beschikbaar. Zo ontvangt de winnaar , naast de “Black Jacket”, een geheel verzorgde golfreis voor twee personen, die wederom beschikbaar is gesteld door 3D Golfvakanties.

Ook is er weer een speciale prijs voor een hole in one: Je krijgt een weekend lang een BMW ter beschikking!

Inschrijven voor het Liemeer Open kan via http://www.golfclubliemeer.nl/liemeer-jeugd-open/aanmelden-liemeer-open-2016/