Sjaak Plomp en Nico Leliveld erelid NSV’46

Noorden – Afgelopen zaterdag, 7 januari 2017, heeft NSV ’46 haar nieuwjaarsreceptie gehouden. Helaas kon vanwege het weer vooraf geen wedstrijden gespeeld worden, maar de kantine was toch lekker gevuld voor deze nieuwjaarsreceptie.

sjaak-en-nico-verkleind

Van links naar rechts: Sjaak Plomp, voorzitter Rinie van Koert en Nico Leliveld,

In de Nieuwjaarsspeech blikte voorzitter Rinie van Koert nog even terug op het afgelopen jaar. Enkele dieptepunten zoals het verlies van 2 leden, te weten Aart van Koert en Hans de Jong, maar ook een sportief dieptepunt namelijk de degradatie van ons eerste team. Daar stonden ook enkele hoogte punten tegenover zoals enkele kampioenschappen van jeugdteams, maar in algemene zin bijv. ook het plaatsen van de zonnepanelen op ons clubgebouw wat ons in de toekomst veel geld zal moeten besparen.

Een ander hoogtepunt die niet onvermeld mag blijven is de Grote Clubactie 2016. Onder animator Johan Koole zijn er veel (super)loten verkocht en dit heeft NSV’46 een heel leuk bedrag opgeleverd. Daarbij was NSV’46 landelijk gezien wederom de vereniging met meest verkochte superloten en in totaal is NSV’46 op een 3e plaats geëindigd.
Johan heeft tijdens de Nieuwjaarsspeech de cheque formeel overhandigd aan voorzitter Rinie van Koert.

Het echte hoogtepunt werd natuurlijk bewaard voor het laatst. NSV’46 heeft Sjaak Plomp en Nico Leliveld voorgedragen als erelid NSV’46. Formeel zal dit in de ledenvergadering van komend najaar nog ingestemd moeten worden door de leden, maar gezien het applaus van de aanwezigen zal dit een hamerstuk zijn/worden.
Sjaak was hier zichtbaar van onder de indruk en Nico’s woorden waren “…ach ik blijf er wel nuchter onder”.

Het bleef het nog wel even gezellig in de kantine met voor iedereen nog iets te drinken en lekkere hapjes.  De kop is eraf, het nieuwe jaar is alvast goed van start gegaan en we hopen iedereen nog regelmatig op ons sportpark en kantine te verwelkomen.

Artikel bron: www.nsv46.nl
Foto bron: www.nsv46.nl