Slottje en Den Blanken Bij De Kale Kenners

Ter Aar – Afgelopen vrijdag 17 november hadden De Kale Kenners twee uiteenlopende gasten.

Natuurlijk werd het regionale voetbal en TAVV in het bijzonder besproken met hoofdtrainer Niels Slottje. Al snel werd duidelijk dat de beslissing om te stoppen met het trainersvak niet zomaar genomen was. Zijn gezin en het aanvaarden van een nieuwe betrekking noopte Slottje dit besluit te nemen. TAVV begon wat stroef aan dit seizoen, maar met het resterende programma tot de winterstop zijn er mogelijkheden genoeg om nog enkele plaatsen te stijgen op de ranglijst. Wellicht wordt er later gemikt op een periode, net als de voorgaande seizoenen onder Slottje.

20171117_200209-1

V.l.n.r. Ed van Vliet, Niels Slottje, André van der Voort en Theo Leliveld.

Een uurtje later was Mario den Blanken te gast. Hij vertelde onder meer over het ontstaan van zijn liefde voor de tennissport. Als gediplomeerde tenniscoach geeft hij les aan jonge spelers. Ook organiseert hij all inclusive tennisreizen, met name richting oorden waar de klimatologische omstandigheden zeer goed zijn en de banen er netjes uitzien. De Kale Kenners werden gewezen op een sport in opkomst: Padel. Dit is een kruising tussen squash en tennis dat in een glazen kooi gespeeld wordt en erg spectaculair oogt voor zowel toeschouwers als beoefenaars. Mede doordat de sport nu nog niet zo populair is en er nog weinig teams actief zijn speelt Den Blanken met deze sport in de hoogste klasse van Nederland.

20171117_210142-1

Tweede van links, Mario den Blanken.

In de volgende uitzending op vrijdag 1 december vanaf 19.00 uur staat de Green White Army uit Woerdense Verlaat centraal in het eerste uur en komt in het tweede uur twirlen aan bod. Wie de gasten dan zijn kunt u horen via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op dr kabel in de gemeente Nieuwkoop, Ziggo kanaal 1918 en kanaal 43 én uiteraard via de website www.rtvhollandsmidden.nl

Auteur: André van der Voort