Slottje en Den Blanken Bij De Kale Kenners

Ter Aar – Op vrijdag 17 november vanaf 19.00 uur pakken De Kale Kenners opnieuw uit met leuke gasten. Zoals gebruikelijk beginnen de heren met een gast uit het voetbal en dit keer is Niels Slottje, hoofdtrainer van TAVV, te gast.

NielsSlottje

Zijn team is al sinds enkele jaren een stabiele tweedeklasser te noemen in het zaterdagvoetbal en is zelfs dichtbij promotie geweest richting de eerste klasse. Dit jaar zijn de resultaten wisselend te noemen. De oorzaken hiervan zullen aan het licht gaan komen in deze uitzending en natuurlijk komt de vraag langs waarom Slottje zó vroeg in het seizoen zijn afscheid als trainer heeft aangekondigd.

In het tweede uur zal tennis de hoofdmoot gaan worden in de persoon van Mario den Blanken. Hij verzorgt tennisclinics en zelfs buitenlandse reizen voor deze zeer mondiale sport. De in Langeraar geboren maar in Alphen aan den Rijn wonende Den Blanken heeft met zijn bedrijf een grote reputatie opgebouwd door middel van het verzorgen van tennisweekenden en de reeds gememoreerde reizen waarin voor hem de woorden gezelligheid, sportiviteit, intensiteit en betrouwbaarheid als kernwaarden worden beschouwd. De Kale Kenners zijn dan ook reuze benieuwd hoe het tennis er zowel lokaal, regionaal als nationaal voor staat.

MarioDenBlanken

RTV Hollands Midden is te vinden op 107.4 FM in de ether, in de gemeente Nieuwkoop op de kabel op 103.4 FM, Ziggo DTV via 1918 of kanaal 43 en uiteraard via de website www.rtvhollandsmidden.nl

Auteur: Andre van der Voort