Sociale media in tuinderij

Regio – Steeds meer kwekers en handelaren zijn de laatste tijd beter met hun zicht – & vindbaarheid via social media.

Het is goed dat er steeds meer bedrijven nut én noodzaak inzien van de juiste balans tussen offline & online. Om aan deze groeiende kennis over sociale media te voldoen is er een speciale cursus ontwikkeld voor kwekers en handelaren.

De nieuwe cursus Sociale Media start op 2 verschillende locaties. Op donderdag 22 maart in Aalsmeer en op donderdag 29 maart in Naaldwijk. Cursustijden van 8.30 – 19.00 uur inclusief lunch en avondmaaltijd.

Als kweker of exporteur, tuincentrum of bloemist kun je tegenwoordig niet meer zonder Sociale Media. Alle schakels in de keten zijn er “druk mee” maar hebben vaak te weinig kennis en inzicht om sociale media doeltreffend in te zetten. Deze cursus bestaat uit 1 interactieve dag en wordt gegeven door Marco van de Koppel van Horti-Experience en Lucas Jansen van Floweracademy.NL. Beiden hebben speciaal een praktische module geschreven voor het MBO onderwijs om Sociale media handig toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Tijdens deze cursus wordt in een korte tijd intensief aan de slag gegaan met veel voorkomende sociale media vormen. Doelstellingen, uitvoering en praktische tips maken dat de cursus direct toepasbaar is waarbij heldere keuzes kunnen worden gemaakt. Tijdens de training wordt stap voor stap gewerkt aan een eigen social media case.

Ben jij met jouw bedrijf ook toe aan het zetten van de stap richting #HYPERLINK “https://www.facebook.com/hashtag/online?source=feed_text”online? Voor meer informatie kunt U een kijkje nemen op de website: http://www.floweracademy.nl/nl/cursusaanbod/datum/

Floweracademy.NL bestaat sinds 1 maart 12,5 jaar en is uitgegroeid tot dè opleider in de gehele keten van bloemen en planten met zowel open cursussen als in-company-trainingen op het gebied van assortiment, kwaliteit, category management, accountmanagement, marketing en marktverkenningen. Er zijn en worden cursussen gegeven in 23 verschillende landen en in vrijwel alle schakels van de keten en in alle segmenten.