Spirituele beurs in Nieuwkoop

Nieuwkoop – Op zondag 6 november a.s. wordt in Zalencentrum de Rank, Reghthuysplein 19  te Nieuwkoop een spirituele beurs gehouden.
Van 11 tot 17.00 uur laten 24 standhouders u op een ontspannen manier kennis maken met diverse kanten van spiritualiteit.

U kunt zich op de beurs laten informeren over verschillende soorten healing. U kunt een foto laten lezen van uw kind, een overledene of uw huisdier.
Er zullen standhouders zijn die u inzicht in uw leven kunnen geven door middel van het lezen van (engelen of tarot) kaarten.
Ook zijn er kramen waar u informatie kunt krijgen over het volgen van cursussen. U kunt denken aan spirituele ontwikkeling of yoga, maar ook aan schilderen met aquarelverf.
Zelfs diverse massages zijn mogelijk op de beurs.
Tevens zijn er verkoopkramen met spirituele artikelen zoals; wierrook, tarotkaarten, zelf gemaakte kaarten/hologrammen en zelf gemaakte sieraden.

De meeste standhouders worden vermeld op de website www.groenehartspirituelebeurzen.nl (pagina programma) zodat u thuis op uw gemak kunt kiezen met wie u eventueel kennis wilt maken.

De 1e 50 bezoekers krijgen een gratis, goed gevulde, goody bag!

Entreegeld bedraagt € 4,= per persoon en de diverse consulten kosten maximaal € 13,=.

Voor meer informatie over de beurs en de standhouders kunt u kijken op www.groenehartspirituelebeurzen.nl

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mailen naar  groenehartspirituelebeurzen@ziggo.nl

Graag tot ziens op 6 november in de Rank.