Sporten is gezond

De zomer is voorbij. De gelegenheid om met een nieuwe hobby, een nieuwe opleiding of een nieuwe baan te beginnen. De vakantie is volgens psychologen de periode om daar over na te denken.

Good old bles uitgelicht

Ook de sportscholen spelen hierop in. Kijk even rond op RTVLokaal en je ziet allerlei berichten over de sportmogelijkheden in Raarmeer. Sporten is gezond. Althans dat beweren ze.

Loop even in het ziekenhuis rond op een zaterdagmiddag en je krijgt een ander idee. Ziekenauto’s rijden af en aan met sporters met gebroken benen, gekneusde enkels en gapende hoofdwonden. Ja, sporten is gezond.

Maar juist op dit moment wordt er aan de bel getrokken over de gevaren van kunstgrasvelden. Het gebruikte rubber lijkt gevaarlijk te zijn voor met name jonge kinderen.

Dit bericht komt net na het moment dat de laatste voetbalvereniging in Raarmeer zijn kunstgrasveld in gebruik heeft genoten. De wethouder van sport heeft het met veel bombarie gekleed in het blauw / wit geopend.

Nu maar hopen dat hij bij het betreden van het veld zijn adem heeft ingehouden. Zo niet dan zal hij wel weer moeten revalideren bij de stal van

Good Old Bles