Sportief kansloos

Hazerswoude – Sportief heeft het duel tegen Hazerwoudse Boys kansloos verloren: 5-1.

Coach Chris Snatersen: “De ene week maak je een geweldige euforie mee, de andere week een domper. Ik blijf eenbeetje met een dubbel gevoel achter, maar een ding is zeker, de nederlaag was terecht. We hebben vooraf allerlei afspraken gemaakt, we wisten exact hoe onze tegenstander zou opereren, maar gaan we desondanks toch de boot in!”

Na zeven minuten counterde Hazerwoudse Boys naar een 1-0 voorsprong, maar herstelde Sportief zich knap. Het leverde twee grote mogelijkheden op, Jeffrey Buijt stuitte echter op de betrouwbare goalie en de fraaie pegel van Dirk van der Haak ging via de lat rakelings over. Vlak voor rust profiteerde Hazerswoudse Boys van een enorme dekkingsfout en kon de thuisclub met een gerust hart gaan rusten: 2-0.

Snatersen: “Toch hadden wij nog degelijk hoop op een goede afloop, de eerlijk gebied te zeggen dat die hoop na de 3-0 al de bodem ingeslagen werd!”
Die goal viel zeven minuten na de thee en daarmee was het duel gespeeld. Na de 4-0 scoorde Sportief middels een heel fraaie goal van Dirk van der Haak nog wel tegen, maar dat deerde de thuisclub geenszins, even daarna maakte men het verschil zelfs heel duidelijk: 5-1.

“We konden niet dat brengen wat we verleden week tegen NSV ’46 wel konden. Tegen deze ploeg had dat weer gemoeten maar dat lukte ons niet, helaas maar het is niet anders. We willen stiekem meedoen voor een prijsje, maar die kans daarop is nu wel heel klein geworden.”, aldus Snatersen.

Auteur: Adrie van Lith