Sporttalent ontvangt geldbedrag

Nieuwkoop – De Sportverkiezing Nieuwkoop 2016 heeft dit jaar een bijzondere prijs weg te geven. Rabobank Groene Hart Noord stelt € 250,- beschikbaar aan de winnaar in de categorie Sporttalent.

Sporttalent 2016

Die wordt vrijdag 10 maart bekend gemaakt tijdens de Sportverkiezing die plaatsvindt bij Hoeve Rijlaarsdam in Nieuwkoop. 
Vele bedrijven dragen De Sportverkiezing Nieuwkoop een warm hart toe. De Rabobank pakt het dit jaar anders aan. Het Sporttalent 2016 van Nieuwkoop ontvangt een bedrag van € 250,-. De jonge sporters moeten het vaak doen zonder sponsors en met veel hulp van ouders. De Rabobank komt deze talenten graag tegemoet met een financiële bijdrage.
De drie genomineerden in de categorie Sporttalent zijn de langebaanschaatsers Thomas van der Hoorn en Wessel Ubink uit Ter Aar en Daan Kool uit Zevenhoven.  Benieuwd wie deze prijs in ontvangst gaat nemen en wie de andere winnaars zijn? Kom dan naar de Sportverkiezing Nieuwkoop 2016. Bij binnenkomst vóór 20.00 uur ontvangt u een gratis consumptiebon.