Sportverkiezing bij RTVLokaal

Nieuwkoop – De Sportverkiezing Nieuwkoop 2017 staat weer op de rol. Op vrijdag 9 maart 2018 moet bekend worden wie de sporthelden van 2017 zijn.

sportverkiezingnieuwkoop

Op vrijdag 9 maart 2018 zullen de prijzen verdeeld worden. Om de jury het zo moeilijk mogelijk te maken is het belangrijk dat zo veel mogelijk sportmensen voorgedragen worden. Van sommigen is overduidelijk dat zij een glanzende carrière in de sport hebben of tegemoet gaan. Voor anderen is het minder op talent, maar met name op trainen, trainen en nog eens trainen gebaseerd. Iedereen kent wel sporters om hem/haar heen die een voordracht verdienen. Sporters die continu bezig zijn om hun grenzen te verleggen, sporters die echte teamplayers zijn. Teams die alles voor elkaar overhebben. Organisaties die zichzelf weg cijferen om sporters te kunnen laten strijden tegen zichzelf, de ander of tegen de elementen.

Maar ook zijn er de vrijwilligers. Mensen die geheel belangeloos in weer en wind zorgen dat sporters hun sport kunnen beoefenen. Ook zij verdienen het een keer om in het zonnetje gezet te worden, want deze groep dunt langzaam maar zeker uit en zonder hen is sport straks onbetaalbaar.

U bepaalt mede wie er straks genomineerd gaan worden voor sportman, sportvrouw, sporttalent, sportkanjer, sportteam, sportorganisatie en sportvrijwilliger van 2017.

Ga voor meer informatie naar https://nieuwkoop.rtvlokaal.nl/sportverkiezing en meld de sporter(s) van uw keuze aan.