Sterrengala bijna uitverkocht

Ter Aar – Wie nog kaarten wil kopen voor het Sterrengala in de Vlinder, op 28 oktober, moet er snel bij zijn. Al meer dan 80 procent van de kaarten is verkocht.

80%verkocht
Het Sterrengala wordt dit jaar voor de negende keer gehouden in Sporthal de Vlinder te Ter Aar. De zaal gaat op zaterdag 28 oktober om 19.00 uur open en om 20.00 uur begint het feest. Parkeren kan o.a. op het Vosholplein en nabij het Lindenplein.

Het evenement is uitgegroeid tot een uniek gala. Naast een podium vol top-artiesten is er ook ruime gelegenheid om met de artiesten op de foto te gaan, een grote dansvloer en zitplaatsen (dit in een gezellige vorm met tafels). Uiteraard ook sta-tafels  en bediening door de zaal.
Het artiesten programma voor 2017 kent grote namen zoals Frans Duijts, De Alpenzusjes, Perry Zuidam, Sieneke, Koos Alberts, Tamara Tol en natuurlijke organisator Marco de Hollander.  De presentatie van deze negende editie is in handen van Jan Paparazzi. Jarenlang was hij  op televisie side-kick bij Jensen en ook werkt hij nog bij SterrenNL Radio.
Kaarten
Kaarten zijn telefonisch te bestellen via 0172 601416 en dienen voor 1 oktober te zijn betaald en opgehaald. Als dat niet is gebeurd, gaan ze terug in de verkoop.  Ook kunt u kaarten bij de Primera Ter Aar kopen.