Succesvol 30e Koeten Toernooi 2017 afgesloten

Noorden – Het 30e Koeten Toernooi van LTV Noorden was één groot feest. Met 214 inschrijvingen en 203 te spelen wedstrijden in het avondtoernooi zat het Koeten Toernooi 2017 ook dit jaar weer tot de nok toe gevuld.

tennis

Daarnaast was er in het 50+ toernooi een groot aantal inschrijvingen van 51 koppels met 73 te spelen wedstrijden. Zo’n maximaal gevuld toernooi is een mooie uitdaging voor onze planners die ze graag aangaan en wat natuurlijk zoals gewend bij het Koeten Toernooi ook allemaal gelukt is.

Met maar liefst 388 deelnemers in het Koeten Toernooi, waarbij het natuurlijk gaat om de Koeten-eer, gaat het in Noorden bovenal om de sportiviteit en gezelligheid. En één ding is zeker dat is ook met dit 30e toernooi weer meer dan gelukt. Veel mooie partijen zijn er gespeeld waarbij de 1 nog meer publiek meenam dan de andere, waarbij er vaak nog lang nagepraat is. voor de uitslagen zie www.rtvrokaal.nl of rtvhollandsmidden.nl

Alle ingrediënten zijn dan ook aanwezig hiervoor, spelers, publiek maar ook lekker eten en een goed verzorgde bar. En dan de banen die zijn ook altijd weer op en top. Ruim 2 uur voor aanvang zijn de mannen van de baanverzorging al bezig om te zorgen dat de banen er super strak bij liggen. Complimenten komen dan ook vaak langs voor de vele vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken.

Ook in dit 30e Koeten Toernooi was op de finaledag van de 50+ de traditionele gratis lunch, met maar liefst 75 mensen, welke weer uitzonderlijk goed verzorgd was. Rond de klok van 5 uur, na de laatste finalepartijen, was de prijsuitreiking van het 50+ Koeten Toernooi. Terwijl als afsluiting van het 50+ Koeten Toernooi de champagne rond ging kwamen de eerste deelnemers van het Koeten avondtoernooi al weer het park op.

Voor de klok van 6 uur stonden de banen dan ook alweer vol om een plekje te veroveren op de halve-finale zaterdag. Een mooie vrijdagavond waarbij al vroeg veel publiek aanwezig was wat er voor zorgde dat de feestavond al vroeg 1 groot succes was. 12 Feest finalisten gingen per paar met elkaar de strijd aan om als beste zanger(es) uit de bus te komen. De winnaar ontving een kadobon t.w.v. 30 euro van Intersport (mede mogelijk gemaakt door H.W. van der Peet & zn.) Hierbij bleek dat zich onder de deelnemers naast veel tennistalent ook uitstekend zangtalent bevind. Een feestavond waarbij de sfeer er goed in zat onder muzikale leiding van DJ Menzoo.

Na een week met t.o.v. de rest van Nederland goed weer was het ook op de finalezondag lekker zonnig waardoor het tussen de banen en op het terras goed vol was met toeschouwers om de finalepartijen te aanschouwen.

Ook de prijsuitreiking liep weer strak volgens planning en was rond klok van 5 uur. Na 9 dagen sportieve strijd is uiteindelijk bekend wie er met de Koeten-eer naar huis mocht en volgend jaar zullen pronken op het ‘Koet of fame’ bord. Het bleef na de prijsuitreiking nog een mooi tijdje een gezellige drukte op sportpark De Koet. Het was herrie in de keuken om alle bestellingen te verwerken en ook de mensen achter de bar maak je niet gek zodat iedereen ook op tijd zijn natje en droogje had.

De Koeten Toernooi Commissie kijkt terug op een super gezellig en sportief 30e Koeten toernooi wat mede mogelijk is door de vele trouwe sponsors die zij gelukkig hebben. Maar het toernooi is natuurlijk vooral een succes door de spelers want simpelweg zonder spelers is er geen toernooi. Het 30e Koeten Toernooi 2017 is ten einde en iedereen kijkt alweer uit naar het 31e Koeten Toernooi in 2018.

Winnaars Koeten Toernooi LTV Noorden 2017:
17+ Heren Dubbel 5
1e Hein Leliveld / Sebastiaan Tesselaar
2e Daan van der Pijl / Nick Teunissen
17+ Heren Dubbel 6
1e Kees Reyngoud / Steven Schuurbiers
2e Dennis Fransen / Wesley Fransen
17+ Heren Dubbel 7
1e Bart Groen in ’t Wout / Daan Koot
2e Jim Leliveld / Edwin de Vries
30+ Heren Dubbel 7
1e Rene Kwakkenbos / Paulus Pieterse
2e Piet Janmaat / Marcel de Lange
30+ Heren Dubbel 8
1e Piet Groeneveld / Rob van Vredendaal
2e Johan Pieterse / Hans Wijfje
17+ Dames Dubbel 5
1e Anke Steffers / Sigrid Vermolen
17+ Dames Dubbel 6
1e Lydia Mulder / Petra Vermeulen
2e Annette van der Hoorn / Desiree van Vliet
17+ Dames Dubbel 7
1e Lieke Bader / Saskia Janmaat
2e Kim van der Pijl / Lizette van der Pijl
30+ Dames Dubbel 7
1e Wendy Visser / Caroline Wahle
2e Heidy Angenent / Graciella Kind
30+ Dames Dubbel 8
1e Marjo van der Hoorn / Christine van der Zwet
2e Ans Blanken / José Korenromp
17+ Gemengd Dubbel 5
1e Ilonka Wijfje / Kees Reyngoud
17+ Gemengd Dubbel 6
1e Lydia Mulder / Ramon vd Ploeg
2e Wendy Visser / Ruud Hoppenbrouwer
17+ Gemengd Dubbel 7
1e Laura van der Horst / Daan Koot
2e Manon Verhaar / Joey van den Haak
30+ Gemengd Dubbel 7
1e Soraya Verhaar / Dennis Fransen
2e Marieke van de Weerdt / Ton van Schie
30+ Gemengd Dubbel 8
1e Petra Siebers / Erik Siebers
2e Jessica Vianen / Sjaak Vianen
17+ Heren Enkel AR-A
1e Onno Matthesius
2e Sander Kempen
17+ Heren Enkel AR-B
1e Frank Koelewijn
2e Jim Leliveld
17+ Dames Enkel AR
1e Maria Maclean

50+ Heren Dubbel 7 (ma-vr overdag)
1e Hen Fransen / Harry Ham
2e Aad Reurings / Koos Tijmensen
50+ Heren Dubbel 8 (ma-vr overdag)
1e Ron Boots / Bert Reumerman
2e Aat van Beek / Hans Terrahe
50+ Dames Dubbel 6 (ma-vr overdag)
1e Lenie Bosman / Carla Ketelaar
50+ Dames Dubbel 7 (ma-vr overdag)
1e Adrie v.d. Haak / Greet Terrahe van Beek
2e Sylvia van der Pijl / Wilma Sanders
50+ Dames Dubbel 8 (ma-vr overdag)
1e Caecilia Hoogervorst / Tonny Spruitenburg
50+ Gemengd Dubbel 7 (ma-vr overdag)
1e Carla Fransen / Hen Fransen
2e Rianne Kempen / Nico Vissers
50+ Gemengd Dubbel 8 (ma-vr overdag)
1e Elly Hazebroek-Lefeber / Gerhard Hazebroek
2e Catja de Raay / Aat van Beek