Tandartsspoedpraktijk in St. Antonius Ziekenhuis

Regio – Op 1 december 2017 opent in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht de Tandartsspoedpraktijk. Deze dienst is bedoeld voor patiënten met spoedeisende tandheelkundige klachten in de avond, nacht, weekenden en tijdens feestdagen. De praktijk is gevestigd op de afdeling Kaakchirurgie en Mondziekten van het ziekenhuis.

 

 

©St Antoniusziekenhuis, 16-11-2017, dhr L Dubois, dhr. JWFH Frenken, Geeske Stoker-Dijkman, kaakchirurg, spoed post tandarts Utrecht

Kaakchirurgen Joost Frenken (l) en Leander Dubois (r) in de ruimte van de Tandartsspoedpraktijk in het St. Antonius Utrecht

De spoedpraktijk is een samenwerkingsverband tussen de tandartsen in de regio, de kaakchirurgen van het St. Antonius  Ziekenhuis en de Tandartsspoedpraktijk.

Hoe werkt het in de praktijk?

Patiënten met spoedeisende tandklachten kunnen vanaf 1 december de Tandartsspoedpraktijk bellen op 0900-8602 om een afspraak te maken voor de avond, nacht en het weekend. Eventueel noodzakelijke medicatie krijgen zij mee vanuit de praktijk of wordt verstrekt via de St. Antonius Apotheek in het ziekenhuis die  dagelijks geopend is tot 22:00 uur.