TAVV en SV Nieuwkoop LIVE op RTV HM

Ter Aar – Op zaterdag 20 mei staan de eerste van de twee confrontaties op het programma. TAVV ontvangt in eigen huis RODA ’46, een huidige eersteklasser. Theo Leliveld is voor ons bij die we strijd aanwezig.

Radio zaterdag 20 mei verkleind

Nieuwkoop reist af naar richting het Westland om het daar te gaan opnemen tegen Verburch. John Kwakkenbos doet verslag van deze wedstrijd. Beide wedstrijden zijn live te volgen via de radio op RTV Hollands Midden in het programma Aanvallen & Verdedigen tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Adrie van Lith en André van der Voort verzorgen vanuit de studio de techniek, regie en presentatie.

Drie dagen later (dinsdag 23 mei) staat er voor Nieuwkoop de return gepland. In deze wedstrijd gaat bepaald worden welk van de twee verder mag in dit toernooi. De winnaar van dit tweeluik zal gaan spelen tegen de winnaar van de dubbele ontmoeting tussen Koudekerk en LYRA. De winnaar daar weer van promoveert volgend seizoen naar of handhaaft zich in de tweede klasse. Deze wedstrijd zal om 20.00 uur gaan beginnen.

Een extra uitzending van Aanvallen & Verdedigen wordt ingepast. In de studio zitten Eddy Van Vliet en André van der Voort. De complete tweede helft wordt integraal gebracht door de verslaggevers ter plaatse Adrie van Lith en Theo Leliveld. Dit begint vanaf 21.00 uur en duurt tot het einde van de wedstrijd (inclusief strafschoppen, mocht dit noodzakelijk zijn)

Radio dinsdag 23 mei verkleind

RTV Hollands Midden is te beluisteren via 107.4 FM in de ether, op de kabel via 103.4 FM, Ziggo-abonnees via kanaal 43 of Digitaal via 1918, alsmede via de website.

Auteur: André van der Voort
Foto bron: Arjan de Jong