Team dB sponsort stichting SAM

Regi0 – Als jullie ons, Hans en Renger,  (een beetje) kennen of ons gevolgd hebben tijdens eerdere edities van Navigate North, weten jullie dat wij doorzetters zijn en niet snel opgeven. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat wij hebben besloten om ook in januari 2017 weer deel te nemen. Van 20 tot en met 28 januari 2017 zullen wij, op basis van coördinaten, onder winterse omstandigheden weer een rit van minimaal 7.000 km afleggen naar het hoge noorden, tot ver voorbij de poolcirkel (en als het goed is zullen wij dit zelfs de Noordkaap met een bezoek vereren). De voorbereidingen zijn dan ook weer in volle gang.

navigatenorthdenbleker3-custom

De afgelopen periode hebben we nagedacht over het goede doel dat wij met onze deelname willen steunen. En we zijn er uit, maar vóór we die aan het grote publiek bekend maken willen we jullie als trouwe achterban uiteraard de primeur geven.

Een tijd geleden mochten wij een therapiesessie bijwonen van Stichting SAM. Door deze indrukwekkende ervaring en de prettige samenwerking in de afgelopen jaren hebben wij besloten om ook de komende editie Stichting SAM te steunen met onze deelname aan Navigate North.

Stichting SAM biedt kinderen met het Syndroom van Down, met autistische stoornissen en kinderen met aanverwante syndromen, de kans om zich, door middel van een interactief programma met verschillen dieren emotioneel, cognitief, sociaal en fysiek verder te ontwikkelen. Stichting SAM is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een stichting met een professionele para-medische en therapeutische staf. Tijdens de therapiesessie die wij mochten bijwonen hebben we met eigen ogen kunnen zien wat voor mooie resultaten ze bereiken!

Wij hopen er weer een succes van te maken in de vorm van een leuke en mooie rit, waarbij wij onze grote achterban zoveel als mogelijk zullen laten meegenieten. Maar ook en misschien wel vooral door de steun aan Stichting SAM!

Maar dat alles kunnen wij uiteraard dat niet alleen, wij kunnen jullie steun als sponsor, donateur of supporter (of een combinatie van dat alles) ook nu weer goed gebruiken. Of eigenlijk….niet wij maar ons goede doel…. Daarom brengen wij jullie via deze mail ook op de hoogte van onze plannen en het gekozen goede doel. Mogen wij weer een beroep op jullie doen?

 

 

Artikel bron: Team dB
Foto bron: Team dB