Technobokaal en IJspegeltrofee

Ter Aar – Afgelopen zondag werd er bij surfclub Ter Aar gestreden om de IJspegeltrofee en de felbegeerde Techno bokaal! Verschillende klassen waren vertegenwoordigd en het werd een felle strijd in dekou op het water van de Langeraarse Plassen.

Het weer was wisselend; koude wind, zon afgewisseld met hoosbuien. De wedstrijdbaan op het water werd bevaren in vijf manches. Drie manches voor de pauze, waarin iedereen zich kon opwarmen met warme chocolademelk en erwtensoep, en twee manches na de pauze.
Behalve dat er gestreden werd om de prijzen en de eer was het ook een gezellige bende aan wal met supporters en leden. Tintelende vingers en voeten trotserend wisten de deelnemers alle vijf manches uit te varen.

Technobokaal (jeugd onder 17)
Jara van Tol verdedigde bij de meisjes met succes de Technobokaal en nam ook dit jaar de bokaal mee naar huis!
Luc Schmitz werd bij de jongens voor één jaar de trotse eigenaar van de enorme Technobeker.
Bekers waren er ook nog voor: Lucas Vale 1e bij de rookies (1e jaars); Gijs Jonker met een mooie 1e plaats in de categorie onder 15 jaar en Luc Schmitz als algeheel winnaar in de categorie onder 17 jaar.

IJspegeltrofee (boven 17)
Maurice van Grasstek eindigde fraai als 1e in de categorie Open 7,8 en Rick Roering werd onbedreigd 1e in de categorie Open X. De volledige uitslagen kunt u vinden opde website van de surfclub. .
Het programma (HWS wedstrijden, open dagen, lesprogramma et cetera ) kunt u vinden op de website (www.surfclubteraar.nl) en men kan de surfclub natuurlijk ook volgen op Facebook.