Ter Aar gaat op de schop

Nieuwkoop – Voor de kern Ter Aar staat een aantal grote ontwikkelingen op stapel. Niet alleen de Aardamseweg gaat op de schop, maar ook wordt een IKC gebouwd en staat sporthal De Vlinder ter discussie.

Startmoment Aardamseweg

Aannemer Bunnik Groep organiseert samen met de gemeente Nieuwkoop een officieel startmoment voor de reconstructie van de Aardamseweg. Samen met omwonenden, de aannemer, het projectteam, Werkgroep Verkeer Aardamseweg, klankbordgroep Verkeer Ter Aar Zuidwest en alle andere betrokkenen vieren we dit moment. Het officiële moment is (vandaag) dinsdag 18 april om 16.00 uur voor de Vlinder aan de Aardamseweg 75

Info avond 19 april

Een dag later is er een informatieavond in basisschool De Vosseschans (Vierambachtstraat 31). Op twee momenten (tussen 16.00-18.00 en 19.00 – 21.00 uur) zijn belangstellenden en -hebbenden van harte welkom. Besproken wordt onder andere de ontwikkeling van een Integraal Kind Centrum (IKC). Een andere ontwikkeling is de keuze voor het renoveren van sporthal De Vlinder of een nieuw te bouwen sporthal.

Medewerkers van de gemeente praten de bezoekers bij over de (ruimtelijke) ontwikkelingen rondom het IKC en de oude schoollocaties en daarnaast wordt iedereen gevraagd om actief mee te denken over de sporthal.