Tevredenheid over Wmo voorzieningen

Nieuwkoop – De resultaten van het onderzoek inzake Wmo voorzieningen zijn overwegend positief.

j versteeg

Johny Versteeg

Veel mensen in deze gemeente maken gebruik van Wmo-voorzieningen. Denk hierbij aan hulp bij het huishouden, het regelen van dagbesteding of woningaanpassingen. Om deze ondersteuning te blijven verbeteren voert men jaarlijks een onderzoek uit naar de ervaringen van inwoners die gebruik maken van Wmo voorzieningen.

De kwaliteit van de voorzieningen is goed en men is tevreden over het contact met het Wmo-loket. Een verbeterpunt is de bekendheid van onze onafhankelijke cliëntondersteuner Johnny Versteeg.

Extra ondersteuning

Het kan best spannend zijn om voor uw hulpvraag op gesprek te gaan bij het Wmo-loket. Dan is het fijn als u wat hulp krijgt bij het verwoorden van uw vraag, het juiste antwoord te geven of keuzes te maken. Veel mensen krijgen hierbij hulp van familie of vrienden. Heeft u niemand die u daarbij kan helpen? Dan kunt u terecht bij de onafhankelijke cliëntondersteuner Johnny Versteeg. Johnny gaat samen met u het gesprek aan. Zo weet u zeker dat u niks vergeet te vragen. Johnny heeft veel ervaring en is er voor iedereen die zijn hulp nodig heeft. Johnny is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op 06-10734375 of per e-mail j.versteeg@meezhn.nl.

Bron: www.nieuwkoop.nl