Topsporters bij De Kale kenners

Ter Aar – Na de ouverture op vrijdag 22 september komen De Kale Kenners voor de tweede keer dit seizoen bijeen. De programmering wordt voor deze gelegenheid omgegooid. Dat heeft alles te maken met de beschikbaarheid van de twee gasten, die ongetwijfeld veel te vertellen gaan hebben. Vrijdag 6 oktober zal een hoogtepunt in de korte geschiedenis van dit programma gaan worden met deze twee zeer bijzondere gasten!

Drie Kale kenners

Vanaf 19.00 uur duiken we het rulle zand in met motorcrosser en quadrijder Marc de Vries, afkomstig uit Zevenhoven. Hij neemt De Kale Kenners mee in zijn wereld van brullende motoren, springschansen en vooral zijn technische kennis. De Vries heeft zeer aansprekende resultaten op zijn naam staan, ook internationaal gezien. Reden genoeg om hem uit te nodigen in de studio aan de Oostkanaalweg voor een vragenvuur in de sfeer die kenmerkend is voor het programma.

Een uur later schuift de bekendste regionale voetballer bij ons aan: Jens Toornstra. Al geruime tijd wilden De Kale Kenners hem aan tafel, maar de drukke agenda van Toornstra liet dat niet toe. De toezegging dat hij zal verschijnen wordt nu ingelost. Met hem praten we uiteraard over zijn recente resultaten, maar ook gaan we terug naar de periode daar waar het allemaal begon (TAVV en Alphense Boys)

Kortom: Redenen genoeg om af te stemmen op 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel van de gemeente Nieuwkoop, Ziggo DTV op kanaal 43 of 1918 (radio RTV Hollands Midden) en uiteraard via de website www.rtvhollandsmidden.nl

Auteur: André van der Voort