Wandelroute netwerk van 450 km

Regio – Er is een wandelroute netwerk van maar liefst 450 km opgeleverd. Op 21 november was de officiële oplevering in Alphen aan den Rijn.

Het Wandelroutenetwerk Rijn- en Veenstreek & Zoeterwoude is tot stand gekomen dankzij subsidie van de provincie Zuid-Holland. Gemeente Kaag en Braassem is één van de partijen die het wandelroutenetwerk mede heeft mogelijk gemaakt.

Wandelroutenetwerk

Het netwerk zorgt voor 450 km wandelplezier, eenvoudig ontsloten via het nieuwe knooppuntensysteem. In het gebied zijn diverse startpunten voorzien van een informatiepaneel met een kaart van het betreffende gebied, bezienswaardigheden, knooppunten en routesuggesties. Bent u op zoek naar mooie wandelroutes? Kijk dan ook eens op www.wandelnet.nl

Dit netwerk is niet alleen voor de wandelliefhebber interessant, maar ook voor ondernemers en organisaties in de toeristische sector. Momenteel zijn nog een aantal groepen ondernemers bezig met de ontwikkeling van een aantal arrangementen rondom wandelen in de Rijn- en Veenstreek en Zoeterwoude voor het komende toeristenseizoen.

Tip voor de feestdagen

Geef een wandelkaart of boekje met code voor digitale informatie meerdaags wandelarrangement polders en plassen cadeau. Deze zijn verkrijgbaar bij o.a. VVV en aantal lokale ondernemers. Zie alle verkoopadressen op www.rijnenveenstreek.nl en www eropuitinzoeterwoude.nl

Artikel bron: Gem. KenB