Twee dagen kleindieren tentoonstelling

Nieuwkoop – De Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging Nieuwkoop en omgeving houdt vandaag, vrijdag 13 en morgen, zaterdag 14 oktober de 26ste Aar Rijn en Gouwe show.

kleindieren
Vanaf 7 oktober is gewerkt om de hal aan de Noordenseweg 23 (De Zevensprong) in Nieuwkoop voor de grote show klaar te maken. Vrijdagavond 13 oktober rond de klok van 20.00 uur opent wethouder Guus Elkhuizen de tentoonstelling.
Hobbyisten van pluimvee komen jaarlijks in een expositieruimte bijeen en showen hun goudappeltjes aan elkaar. Een goed voorbereide jury komt donderdag de dieren te beoordelen en alleen het perfecte dier krijgt een prijs.

De tentoonstelling wordt voor de 26ste keer gehouden en krijgt steeds meer aandacht. Van kleuters tot senioren en alles wat daar tussen zit. Iedereen die iest met dieren heeft komt een kijkje nemen. Op vrijdag avond en zaterdagmiddag draait ook het Rad van Avontuur.  De tentoonstelling is geopend op vrijdag avond van 20.00 tot 22.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. (Locatie: de Zevensprong, Noordenseweg 23)