Twee december acties

Nieuwkoop/Noorden – De ondernemers van Nieuwkoop en Noorden houden ook dit jaar weer een decemberactie, of beter gezegd : twee acties.

De winkeliers van het Hart van Nieuwkoop houden een eigen (december)actie en de overige ondernemers (van Kennedyplein en winkels in Noorden) hebben net als vorig jaar een digitale actie.

december actie

Bij iedere aankoop ontvangen de klanten een decemberactie voucher, met een unieke code. Deze code moet je activeren om de website: www.windemooisteprijzen.nl en je ziet direct of je een van de prijzen gewonnen hebt.

Als hoofdprijs stellen de winkeliers een reischeque beschikbaar voor een weekend weg
t.w.v. € 500,00. Naast deze prachtige hoofdprijs, maak je kans op ruim € 1.000 euro aan waardebonnen van de deelnemende winkels en in totaal meer dan 600 prijzen, variërend in groot en klein.

De vouchers worden in de winkels uitgedeeld t/m 24-12-2017 en dienen voor 31-12 geactiveerd te worden.

Deelnemende winkels zijn: Van Wijk Keurslager, Gall & Gall, Etos, Primera, Bloemenhuis Pietersen (Kennedyplein en Noorden), Fizzi, De Groenteman van het Kennedyplein, Bakker de Kruijff en Jumbo. En uit Noorden: Coop, Fino Kids, Pieterse mode en Textiel, kapsalon Bakker.

De ondernemers van het Hart van Nieuwkoop reiken kaartjes aan de klanten uit bij elke aankoop en daarop kan men naam en contactgegevens invullen. Elke week worden er winnaars bekendgemaakt.

hart v nkoop

Extra koopavond

Op zaterdag 9 december is er bij de meeste ondernemers een extra koopavond. De winkels zijn dan tot 21.00 uur open. Bij Rosa (Regthuysplein) staat o.a. een hapje en drankje klaar. Verder zal op deze speciale koopavond de nacht- en huismode extra in de aandacht staan en aangeboden worden met een korting van 30%. Als extra is 9 december ‘s avonds een unieke collectie vogelhuisjes te koop en gesigneerde boeken over de Route66.

Koopzondag

Ook wil een aantal winkels open zijn op zondag 24 december. Klanten hebben dan van 11.00 – 16.00 uur nog de mogelijkheid om de laatste kerstaankopen te doen.