Tweede seizoen De Kale Kenners gestart

ter Aar – Het tweede seizoen van De Kale Kenners ging op vrijdag 22 september vanaf 19.00 uur dan écht van start. Met oefenmeester Anthony Servinus, afkomstig uit Langeraar maar hoofdtrainer bij het uit Wilnis afkomstige CSW, werd het voetbal uitgebreid doorgenomen.

Drie Kale kenners

Zijn eigen spelersloopbaan, dat snel kwam maar ook snel eindigde op zeer jonge leeftijd, kwam onder andere ter sprake. Mede hierdoor bekwaamde hij zich snel in het trainersvak om daarin grote stappen te maken. Bij zowel Telstar als bij HFC Haarlem was hij onderdeel binnen een BVO. Ook speelde hij met zijn club tegen onder andere Nieuwkoop in de bekercompetitie en vorig seizoen was TAVV een van de tegenstanders. Een ambitieuze trainer die weet wat hij wil voor dit seizoen: Zich staande houden in de eerste klasse waarin zijn ploeg gaat uitkomen dit seizoen.

In het tweede uur klommen De Kale Kenners in onder andere de Laser, de 16-quadraat en diverse andere boten. Voorzitter Rob Morelisse nam twee jeugdige zeiltalenten mee richting de studio. Met hen spraken we onder meer over techniek, tactiek, fysiek, onderhoud van het materiaal en mede ook over de vereniging WSVL (water sport vereniging Langeraar) Wat vooral opviel was het enthousiasme dat de heren tentoon spreidde om over hun sport en de vereniging te vertellen. De reeks wedstrijden, sommigen met een ludiek karakter maar anderen juist meer prestatief, die deze vereniging in een regelmatige cyclus organiseert kwam eveneens op tafel. De Kale Kenners ontvingen de uitnodiging om eens een uitzending te maken op de steiger bij de vereniging. Dit houden we zeker in beraad.

Al met al waren de twee uren omgevlogen voordat de heren er erg in hadden. Een goed gevuld programma kwam hiermee ten einde. De gastenlijst met zeer aansprekende gasten voor over twee weken is ingevuld en zal spektakel gaan opleveren, zoveel is zeker. Wie dat zijn hoort u op 6 oktober vanaf 19.00 uur.

Auteur: André van der Voort