Twirlen en voetbal bij De Kale Kenners

Vrijdagavond 1 december 2017 vanaf 19.00 uur zijn De Kale Kenners weer aan de beurt voor een nieuwe uitzending. Uiteraard wordt er begonnen met de populairste sport van Nederland en waar “we” als Nederlandooit goed in waren: Voetbal. In dit geval kunnen we gasten verwelkomen vanuit Woerdense Verlaat, want V.V. Sportief schuift in de personen van Olaf Wens en Cor Stoof aan bij de heren.

Drie Kale kenners mooi

Clubicoon Wens is al jarenlang de elftalleider van het eerste en kent de club als geen ander. Stoof is de hoofdtrainer van de Green White Army, maar kent tot op dit moment nog weinig succes met het team. Wellicht gaat dat na deze uitzending veranderen als hij wat tips en tricks meekrijgt van De Kale Kenners.

Na de klok van 20.00 uur krijgen de heren twee dames over de vloer. In dit uur zal er een sport belicht worden, die in onze regio zeer succesvol wordt beoefend: Twirlen. Uit de gemeente Nieuwkoop zijn er dames voldoende geweest in de historie die zelfs landelijk en Europees successen hebben behaald. De ins en outs van de twirlsport zullen nader worden toegelicht door Femke Janmaat en Bibi Muller. Zij nemen De Kale Kenners mee in hun wereld en geven tekst en uitleg over deze jurysport.

De uitzending begint om 19.00 uur en is te horen via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op dr kabel in dr gemeente Nieuwkoop, Ziggo kanaal 1918 en kanaal 43 én uiteraard via de website www.rtvhollandsmidden.nl

Auteur: André van der Voort