Uitgifte nummers kledingbeurs

Nieuwkoop – In sporthal De Steupel is zaterdag 28 oktober een (volwassenen) kledingbeurs, de inzameling is al begonnen en de nummeruitgifte is op 3 oktober.

vkb nkp

Archieffoto eerdere kledingbeurs in De Steupel

Ilona Breedijk schrijft namens de organisatie: ‘Bent u ook uw kledingkast aan het opruimen en vindt u het leuk om er iemand anders nog een plezier mee te doen en er zelf een leuk bedrag voor te verdienen? Dan bent u van harte welkom op de kledingbeurs.’

Op dinsdag 3 oktober is in het speeltuingebouw van De Zudde (Reigerstraat) tussen 20.00 en 20.30 uur een verkoopnummer op te halen. U ontvangt dan een persoonlijk verkoopnummer dat u zelf op uw kleding bevestigd met een kledingtang (rouleert)

Op vrijdagavond 27 oktober kunt u alle kleding naar sporthal De Steupel brengen, waar vrijwilligers de kleding in rekken, op maat, ophangt.

Tiener mannen en vrouwen kleding van maat xs tot xxxxl is welkom. Ook schoenen tassen sjaals sieraden badkleding en zwangerschapskleding is welkom.

De kledingbeurs zelf is zaterdag 28 oktober van 10.30 tot 13.00 uur gratis toegankelijk. ‘s Middags kan men na afloop alle niet verkochte spullen weer ophalen en uiteraard ook de enveloppe met uw opbrengst.

Ook kunt u kleding doneren voor het goede doel. Wilt u op de hoogte blijven of meer info hebben kan naar Facebook @vkbnieuwkoop