Uitzending De Kale Kenners

Ter Aar – Een dag na alle festiviteiten van de dag ervoor zaten de heren weer klaar om hun gasten te ontvangen. Het eerste uur was gereserveerd voor een prominent uit het amateurvoetbal en die eer was deze keer weggelegd voor Arie van der Laan, al vijftien jaar actief bij Nicolaas Boys.

Kale Kenners 28 april 2017

Op de foto Dennis Sassen (tweede van rechts) tussen De Kale Kenners.

Hij kan morgen met zijn team kampioen worden in Gouda tegen de gelijknamige club. Verder keken de heren terug op zijn spelende tijd en zijn imposante verleden als trainer. Ook met hem spraken we over de kansen van de clubs in de naderende nacompetitie.

Het tweede uur werd uitgebreid gesproken over biljarten. Hiervoor werd Dennis Sassen, Nederlands kampioen Libre klasse 1 uitgenodigd. Onlangs heeft deze jongeman de overstap gemaakt naar het driebanden, het bekendste spelsoort in deze sport. Met hem spraken de mannen over zijn ambities en zijn vereniging, biljartvereniging De Plas, dat onlangs het 70-jarige bestaan vierde. Hij heeft gezien zijn leeftijd nog lang niet het plafond van zijn mogelijkheden bereikt en wie weet waar dit allemaal toe gaat leiden in de toekomst.

Over twee weken zijn De Kale Kenners weer van de partij op de vaste tijd. Op vrijdag 12 mei vanaf 19.00 uur ontvangen de heren de nieuwe trainer van Altior en krijgen de heren damesbezoek vanuit Nieuwkoop vanaf 20.00 uur. Wie dat zijn kunt u horen via RTV Hollands Midden, via de ether op 107.4 FM, op de kabel via 103.4 FM, via ZIGGO kanaal 1918 en uiteraard via de website van RTV Hollands Midden.

Auteur: André van der Voort
Foto bron: De Kale Kenners