Valt er wat te kiezen?

In Ter Aar stond bijna iedereen op de achterste benen toen het contract voor sporthal De Vlinder werd opgezegd. Raarmeer is echter goed met EHBO.

Rekel

EHBO? Ja, Eerste Hulp Bij Opzeggen. Dat bleek al bij het opzeggen van een huurcontract inzake de gemeentewerf. De bevestiging van opzegging was er niet en naarstig werd een oplossing gezocht. Pappen en nathouden, dan maar wat later een nieuwe gemeentewerf.

Bij de opzegging van De Vlinder was er grote paniek in Aardam. Werd de patiënt al opgegeven? Met D66 in het kabinet van Raarmeer kan je verwachten dat een vervroegd levenseinde wordt toegestaan, maar of dat ook voor een sporthal geldt?

Enfin, uit de EHBO kist van het college kwam en info-avond met 3 alternatieven. Flink wat hulpverleners uit de politieke fracties erbij en het gevaar is geweken.

Er werden 3 voorstellen gedaan, maar voorstel 1 (renovatie) gaat het niet worden. Er zijn andere bouwplannen voor dat plekkie. Voorstel 2 (bouw nieuwe sporthal met horeca bij IKC) gaat het ook niet worden. Ter Aarders zijn geen kroegtijgers en willen dat niet vlakbij de school.

Dus wordt het alternatief 3: nieuwe sporthal (met kantine) bij IKC en …….horeca op oude plek van De Vlinder.

Nou zal dat laatste (die horeca) echt niet gaan lukken. De kroeg over de brug staat al heel lang dicht en die op het Vosholplein zit ook onder een dikke laag stof.

Gewoon een ambitieus bouwplekje dus.

Hoezo kiezen? Ik weet al wat er in juli van dit jaar wordt gekozen.

Rekel