Veel te doen op dierendag bij Landgoed Ursula

Nieuwveen – Zondag 1 oktober worden de dieren van kinderboerderij de Schaapskooi flink verwend, en wie daarbij wil helpen is van harte welkom! Tussen 10.30 en 15.30 uur zijn er diverse activiteiten bij de kinderboerderij die op landgoed Ursula aan de A.H. Kooistrastraat te vinden is.

Ursula5dierendag468x351

Om 10.30 uur start een eerste ronde groentetaarten maken. Kinderen mogen zelf groentetaarten maken die om 12.00 uur als brunch opgediend worden voor de schapen en geiten. Dat wordt smikkelen en smullen! Een tweede ronde start om 13.30 uur. Dit keer voor de paarden en pony’s die om 15.00 uur hun buik rond mogen eten tijdens een buffet.

De huifkar rijdt op deze dag rondjes over het terrein. Wie dat wil kan mee om een ritje te maken over het landgoed.

Er zijn planten en bloemstukken te koop van Ursula’s kwekerij ‘de Olifant’. In theehuis Villa Kakelbont is het goed toeven met poffertjes of voor een ander hapje en een drankje. Voor de verschillende activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig. Voor vragen belt u met de medewerkers van kinderboerderij ‘de Schaapskooi’ 088-9676247.

Landgoed Ursula is onderdeel van Ipse de Bruggen, een veelzijdige organisatie in Zuid-Holland die zorg, ondersteuning, behandeling en begeleiding biedt aan 5.000 cliënten met een verstandelijke of meervoudige handicap. Onze medewerkers en vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in. Onze organisatie staat voor vakmanschap waarbij we ons betrokken, betrouwbaar en ondernemend opstellen.