Verenigingsloket stelt zich voor

Nieuwkoop – Het Verenigingsloket wil haar dienstverlening verder verbeteren en goed laten aansluiten bij de wensen van de verenigingen. Tijdens twee inspiratiebijeenkomsten, op 11 juni en 19 juni, gaan verenigingen in gesprek met elkaar en met de medewerkers van het Verenigingsloket.

Daarnaast wordt er een interessante lezing gehouden door Berend Rubingh, deskundige op het gebied van management en organisatievraagstukken in de sport. Zijn bevindingen over het runnen van een vereniging in 2018 zijn ook herkenbaar voor andere verenigingen dan sportverenigingen.

Meer informatie over deze avonden volgt. Houdt hiervoor onze website www.nieuwkoop.nl in de gaten. Wilt u zich namens uw vereniging alvast aanmelden voor één van deze bijeenkomsten? Stuur dan een mail naar verenigingsloket@nieuwkoop.nl.

Het Verenigingsloket van de gemeente Nieuwkoop is hét aanspreekpunt voor alle verenigingen binnen de gemeente. Verenigingen kunnen er vragen stellen over bijvoorbeeld subsidies of evenementen. Ook inwoners met een goed idee voor hun dorp kunnen bij het Verenigingsloket terecht.

Het team 

Elly Loos, Karin Beijeman en Ingrid Hoogeveen zijn de medewerkers van het Verenigingsloket. Zij zorgen er elk met hun eigen specialisme voor dat u antwoord krijgt op uw vragen. Ze zetten, indien nodig, de vragen uit bij de juiste mensen binnen de gemeentelijke organisatie. Ook denken ze met u mee. Wat is er nog meer nodig bij uw evenement of welke aanvullende subsidies kunt u aanvragen?

Heeft u een vraag aan het Verenigingsloket. Neem dan contact op via verenigingsloket@nieuwkoop.nl of 14 0172