Verkiezing ondernemer van het jaar

Nieuwkoop – Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) doet een oproep aan inwoners, bedrijven en organisaties om ondernemers te nomineren voor de jaarlijkse verkiezing: Ondernemer van het Jaar.

vonieuwkoop

Wie volgt Thijs Standbouw op ?

Afgelopen jaar won Thijs Standbouw uit Ter Aar. “Deze prijs heeft ons enorm veel positieve energie en publiciteit gegeven. Het was erg leuk en een enorme stimulans voor het team” vertellen Frank en Annette Leliveld van Thijs Standbouw.

Voorwaarden

De voorwaarden voor nominatie zijn simpel, het betreft een ondernemer die: een goede marktpositie heeft en de klant optimaal bedient; iets terug doet voor de omgeving in welke mate dan ook, ofwel maatschappelijk verantwoord onderneemt; flexibel is om zich succesvol aan te passen aan een veranderende omgeving; zich onderscheidt van andere ondernemingen of ondernemers; minimaal 3 jaar bestaat; een vestiging heeft in de gemeente Nieuwkoop.

Valt uw onderneming onder deze voorwaarden of kent u een onderneming of ondernemer (van klein tot groot, van industrieel tot ZZP-er) die u herkent in deze voorwaarden, meld het bedrijf dan aan via www.vonieuwkoop.nl/verkiezing/aanmelden. Bedrijven en winkels die voorgaande jaren zijn aangemeld en niet zijn verkozen kunnen ook dit jaar weer meedingen voor de verkiezing.

Nomineren kan tot 8 december 2017

3 finalisten

Na 11 december gaat de jury uit alle genomineerden 10 bedrijven selecteren die zij gaan bezoeken. Uiteindelijk blijven daar 3 bedrijven van over die medio maart 2018 tijdens een feestelijke stampottenavond worden gepresenteerd. Heel ondernemend Nieuwkoop is van harte welkom en kan stemmen op een van de genomineerden zodat de “ondernemer van het jaar 2018” verkozen kan worden.