Videomarketing voor ondernemers

Ter Aar – Videoadviseur Jeanette Borger van Justvideo.nl geeft op woensdag 1 maart de presentatie ‘Videomarketing voor ondernemers: het gaat niet om de kijkcijfers’ tijdens de ondernemersbijeenkomst van de Open Coffee Nieuwkoop.

Veel ondernemers zijn ervan overtuigd dat de hoge kijkcijfers voor veel nieuwe klanten zorgen en zij zien hun video’s liefst viral worden. Helaas is dit in meeste gevallen niet zo. Waar het om zou moeten gaan, is de kwaliteit van de views.’

Jeanette legt ondernemers uit hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun marketing video’s door de juiste publiek gevonden worden. Haar presentatie staat vol praktische tips over video’s maken, een Youtube-kanaal effectief inrichten en de video’s optimaliseren.
Jeanette is al drie jaar onderneemster. Met haar jarenlang ervaring in film en bedrijfsleven helpt ze andere ondernemers naar effectieve videomarketing.

Vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar bij De Vlinder, Aardamseweg 75 in Ter Aar. De workshop begint om 9.30 uur aan.
De Open Coffee Nieuwkoop biedt aan ondernemende mensen uit de gemeente Nieuwkoop en omgeving de gelegenheid op elkaar te ontmoeten en met elkaar te netwerken.

De bijeenkomst wordt iedere eerste woensdag van de maand van 9.00-11.00 uur georganiseerd door Daphne Lie van D-Ly Administratie- en Advieskantoor en Vanessa Tekelenburg van Accent Interactive en Sitelease. Deelname is kosteloos, alleen gebruikte consumpties dienen afgerekend te worden.