Vier keer diamanten huwelijk

Nieuwkoop – Burgemeester Buijserd heeft het in de eerste maand van 2018 meteen druk met diamanten bruidsparen. Maar liefst vier keer gaat hij op bezoek.

Meteen al op dinsdag 2 januari, als hij naar de heer en mevrouw Hoogervorst-Kleijn (Ter Aar) gaat. Dit bruidspaar was op 17 oktober 2017 60 jaar getrouwd, maar een bezoekje van de burgemeester was er nog niet van gekomen.

Op woensdag 3 januari 2018 was het 60 jaar geleden, dat de heer en mevrouw Wijfje-Lek (Korteraar) in het huwelijk zijn getreden. Burgemeester Frans Buijserd heeft met het echtpaar afgesproken hen persoonlijk op 3 januari te komen feliciteren ter gelegenheid van deze 60e huwelijksdag.

De heer en mevrouw Rövekamp-Houweling (Langeraar) zijn op 2 januari ook 60 jaar getrouwd. Een paar weken later, op donderdag 18 januari gaat burgemeester Frans Buijserd op bezoek.

Het laatste diamanten echtpaar in deze reeks, wordt gevormd door de heer en mevrouw Pothoff-Scholte (Nieuwkoop).  Zij zijn op dinsdag 23 januari ook 60 jaar getrouwd en ook hier gaat de burgemeester diezelfde dag nog op bezoek om ze te feliciteren.